Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) anunță că, începând de joi, șoferii pot achita tariful de trecere pentru utilizarea podurilor peste Dunăre între Feteşti şi Cernavodă (peaj) și a rovinietei, pe langă portalul www.erovinieta.ro, și prin aplicația mobilă „etarife”.

Aplicația mobilă „etarife” este disponibilă în magazinele App Store, Play Store și Marketplace, aferente sistemelor de operare IOS, Android si Microsoft. Accesul utilizatorilor în aplicatia „etarife” se realizează prin intermediul conturilor create pe portalul www.erovinieta.ro și pune la dispoziția acestora toate facilitățile care se regăsesc și în portal.

„Plățile prin intermediul www.erovinieta.ro și etarife, se realizează doar prin card bancar. Tranzacțiile se realizează în baza parteneriatului dintre CNAIR SA și Garanti Bank și sunt asigurate prin intermediul procesatorului de plăți Netopia. Utilizatorii care achită prin intermediul cardului bancar rovinieta/peaj, nu vor suporta costurile comisionului de tranzacționare sau alte costuri asociate tranzacțiilor online, toate acestea fiind suportate de către CNAIR”, precizează compania națională.

CNAIR recomandă utilizatorilor să se asigure că achită rovinieta și peajul prin intermediul portalului oficial www.erovinieta.ro și aplicației mobile „etarife” puse la dispoziție de CNAIR SA pe pagina principală a site-ului www.cnadnr.ro și solicită utilizatorilor „atenție sporită la introducerea numărului corect de înmatriculare al vehicului”.