El Pais: Cluj-Napoca, una dintre cele 33 de destinații europene ieftine pentru turiștii spanioli

spot_img

Orașul Cluj-Napoca a fost inclus pe lista celor mai ieftine 33 de destinații europene, în funcție de prețul biletului de avion, de către cotidianul spaniol El Pais. Biletul dus-întors din Alicante, Barcelona și Madrid costă de la 80 de euro/persoană.

„De ce să zbori la Cluj Napoca? Pentru a citi Dracula, de Bram Stoker, în orașul în care începe povestea din celebra carte. Wizz Air zboară direct până la Cluj-Napoca, prețul unui bilet dus-întors începând de la 80 de euro. Se pleacă din Alicante, Barcelona și Madrid”, informează cotidianul spaniol El Pais.

Orașul figurează printre cele 33 de destinații ieftine din Europa, pe care El Pais le propune cititorilor săi, însă biletul de avion din Spania către Cluj-Napoca este mai scump decât spre Sofia (40 de euro dus-întors) sau către Budapesta (49 de euro dus-întors).

Cele mai ieftine destinații pentru turiștii spanioli rămân cele din Franța: Toulouse (26 de euro dus- întors) și Bordeaux (29 de euro), urmate de cele din Italia – Pisa și Bari (39 de euro) și din Germania – Berlin (40 de euro).

spot_img

Ultimele articole

ARTICOLE SIMILARE

spot_imgspot_img