Antrenorul FCSB-ului, Nicolae Dică, a declarat miercuri că el este cel care alcătuieşe primul ”11”, nu înainte însă de a se consulta cu patronul.

Antrenorul FCSB-ului susţine că decizia îi aparţine în totalitate, dar recunoaşte că alegerile îi pot fi influenţate de sfaturile patronului: ”Eu decid primul ”11”. Dar discut cu patronul înainte de fiecare meci, ne sfătuim, dar eu răspund de rezultate şi asta este cel mai important”, a declarat Nicolae Dică la DigiSport.

Fostul atacant a vorbit şi despre problemele pe care le are Denis Alibec. Atacantul FCSB-ului este accidentat, dar Dică speră să-l recupereze în scurt timp. Antrenorul vicecampioanei spune că problemele medicale pe are le are sunt principalul motiv pentru forma slabă pe care o traversează Alibec.

”Denis Alibec este accidentat la spate, se antrenează separat de 10 zile. În afară de pubalgie, mai are o problemă la spate, dar în 3-4 zile sper să se antreneze cu echipa. Toată lumea îi reproşează că n-a jucat bine în această perioadă, dar are această perioadă şi s-a antrenat separat”, a mai spus Dică.