Protagonistul clipului ”Cristi, bă, Cristi!”, care a devenit viral în mediul online a fost reținut de polițiștii din Motru, Gorj, după ce a condus mașina fără permis. Cristian Antonescu nu oprit la semnalele poliţiştilor rutieri, iar a doua zi s-a prezentat singur la secție, dând vina pe o femeie.

Bărbatul în vârstă de 46 de ani, despre care surse judiciare au declarat, luni, corespondentului tenews că este Cristian Antonescu, protagonistul clipului viral „Cristi, bă, Cristi”, a fost reţinut duminică, apoi a fost eliberat. Poliţiştii l-au acuzat că a condus mașina, vineri, fără permis şi nu a oprit la semnalele lor.

Un echipaj de poliţie a pornit în urmărirea autoturismului condus de Antonescu, având cu semnalele acustice şi luminoase pornite, dar la granița cu județul Mehedinți, echipajul i-a pierdut urma.

”Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Motru l-au reținut, duminică, pentru 24 de ore, un bărbat de 46 de ani, din localitatea Broșteni, județul Mehedinți. Acesta, în cursul zilei de vineri, ar fi condus un autoturism, pe raza municipiului Motru, nu a oprit la semnalele polițiștilor. Ulterior s-a depistat să avea permisul de conducere suspendat”, a declarat, corespondentului tenews, Miruna Prejbeanu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Gorj.

Sâmbătă dimineaţa, bărbatul a încercat să-i inducă în eroare pe anchetatori, mergând la Poliția Mehedinți, unde a anunțat că altcineva a condus mașina.

”În urma verificărilor efectuate s-a stabilit ca autoturismul în cauză este proprietatea unei femei de 35 de ani, din comuna Broșteni, județul Mehedinţi, care, atunci când a fost contactată telefonic, a precizat că se află în Italia și a lăsat autoturismul la domiciliu, în grija soțului său. Ulterior acesta s-a prezentat la sediul Poliției Motru și a precizat că a încredințat autoturismul unui alt bărbat, din localitatea Broșteni. În urma cercetărilor efectuate, la data de 7 octombrie, polițiștii motreni s-au sesizat din oficiu, constatând că persoana care a condus autoturismul ar fi bărbatul de 46 de ani, din comuna Broșteni, județul Mehedinți, care are dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice suspendat”, se precizează într-un comunicat de presă al IPJ Gorj.

În urma audierilor, procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Motru au dispus, luni, ca bărbatul să fie eliberat din Arest.

Cristian Antonescu a devenit cunoscut în 2016, când filmuleţul ”Cristi, bă, Cristi!” a devenit viral pe internet. Clipul înfăţişează un bărbat în timp ce este muşcat de un câine, iar în loc să se apere, acesta, ţinând în mână o ţigare, cere ajutorul stăpânului animalului, pe nume Cristi.