fbpx

Un român a fost rănit în urma incidentului de la Munchen

spot_imgspot_img

Un român a fost rănit în urma atacului de la Munchen şi a primit îngrijiri medicale în regim ambulatoriu, a declarat, sâmbătă, pentru MEDIAFAX, Ministerul de Afaceri Externe.

“Consulatul General al României la Munchen urmărește îndeaproape evenimentele legate de incidentul produs la data de 21 octombrie 2017, în orașul german Munchen, și a întreprins, în regim de urgență, demersuri pe lângă autoritățile locale, în vederea obținerii unor informații cu privire la existența unor cetățeni români printre persoanele afectate. Potrivit datelor comunicate de autoritățile locale, printre victimele incidentului se află şi un cetățean român”, precizează Ministerul de Afaceri Externe, la solicitarea MEDIAFAX.

Acesta a fost rănit uşor şi a primit îngrijiri medicale în regim ambulatoriu, potrivit sursei citate.

Consulatul General al României la Munchen menţine cazul în atenţie și rămâne în contact cu autoritățile locale, fiind pregătit să acorde asistență consulară.

Mai multe persoane au fost rănite după ce un individ, cel mai probabil un imigrant, a comis sâmbătă dimineaţă un atac cu un cuţit, în centrul oraşului german Munchen, informează presa germană.

Sursa: Mediafax

spot_imgspot_img

Ultimele articole

Articole similare

spot_imgspot_img