Gheorghe Hagi e marele câştigător al unei seri negre pentru Dinamo. Viitorul a profitat de haosul de la clubul din Ştefan cel Mare, a câştigat cu 4-0 şi a ajuns la patru victorii consecutive, iar finalul meciului l-a prins pe „Rege” vorbind la superlativ despre patru dintre jucătorii săi.

Antrenorul şi patronul campioanei s-a declarat bucuros pentru rezultatul de luni seară, dar a transmis că victoria la scor nu ar fi fost posibilă fără evoluţia excelentă a portarului Victor Râmniceanu, cel care a avut câteva intervenţii foarte bune, în prima repriză.

„Privind după meci, este un rezultat foarte mare pentru noi, dar să nu uităm că Dinamo a avut două-trei ocazii mari la 1-0. Râmniceanu a fost în zi mare şi e unul dintre oamenii care azi a făcut un meci mare şi ne-a ajutat să ajungem la acest rezultat. Sunt bucuros pentru că am încercat să respectăm tot ce am vorbit înainte de meci”, a spus Hagi.

În afara lui Râmniceanu, Hagi i-a remarcat pe Eric, Ţucudean şi Chiţu, oamenii de atac care au marcat câte un gol în Ştefan cel Mare.

„Când cei trei atacanţi (n. red – Eric, Ţucudean şi Chiţu) sunt în formă, suntem capabili de orice. Au fost jucători care au dat randament foarte bun şi aici îi includ pe toţi cei trei atacanţi, nu doar pe Eric. Când vezi un asemenea scor într-o deplasare la Dinamo, nu ai cum să fii altfel decât mulţumit”, a mai spus Hagi, care, apoi, a vorbit şi despre forma foarte bună a echipei sale: „Suntem în continuare în cursa pentru play-off. Lupta e deschisă, sunt multe echipe acolo aşa că încercăm să facem cât mai multe puncte. Am început bine acest retur şi sperăm să mergem cât mai mult pe această direcţie.”

Cu 11 goluri marcate în ultimele patru meciuri, campioana României a urcat până pe locul al cincilea, cu 26 de puncte, două mai puţine decât FC Botoşani, iar victoria contra lui Dinamo e cu atât mai importantă cu cât distanţa dintre cele două echipe a crescut la cinci puncte.