Compania aeriană Luftansa a inaugurat, luni, cursa directă Frankfurt – Cluj-Napoca, operată în fiecare zi a săptămânii de pe Aeroportul Internaţional “Avram Iancu”, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Directorul regional în cadrul Lufthansa Grup pentru Europa Centrală și de Sud-Est, Peter Pullem, a declarat, luni, într-o conferinţă de presă susţinută pe Aeroportul Internaţional „Avram Iancu” Cluj că noua rută a fost inaugurată în urma succesului înregistrat de zborul spre Munchen, care a înregistrat în 2016 un număr de 200.000 de pasageri.

“Luftansa a inaugurat cursa directă Frankfurt – Cluj-Napoca, care va operată în fiecare zi a săptămânii. Noua rută a fost inaugurată în urma succesului înregistrat de zborul spre Munchen, care a înregistrat în 2016 un număr de 200.000 de pasageri. Cu acest nou traseu, clienților noștri li se vor oferi mai multe conexiuni și mai mult acces la destinații intercontinentale din întreaga lume cum sunt Honk Kong, Singapore, Rio de Janeiro, Buenos Aires sau Cape Town”, a spus Pullem.

Directorul Aeroportului Internaţional „Avram Iancu” Cluj, David Ciceo, a declarat, la rândul său, că la 9 ani de la înregistrarea primului zbor de la Cluj-Napoca, Lufthansa a mărit frecvențele şi rutele îmbunătățind câte ceva în fiecare an.

„Sperăm că vor dezvolta în continuare traficul aeroportuar. Suntem convinși că zborul spre Frankfurt va fi un unul profitabil și pentru companie, așteptăm 2 frecvențe zilnice peste un an sau doi”, a spus Ciceo.

De la Frankfurt pasagerii au acces, în total, la 174 de conexiuni către 71 de țări.