Purtătorul de cuvânt al PNL, Ionel Dancă, a anunțat, duminică, pe Facebook, că liberalii se alătură protestelor anunțate pentru duminică seara, afirmând că ”atacul la Justiție pentru interese personale și haosul din economie trebuie să înceteze”.

”Așa cum am declarat la preluarea funcției de purtător de cuvânt al Partidului Național Liberal, atacul la Justiție pentru interese personale și haosul din economie trebuie să înceteze. PNL și toate grupurile active din societate, cu toții suntem de aceeași parte a baricadei și cu toții credem în adevărul: Corupția ucide! În aceasta seară, împreună cu prietenii și colegii din PNL, vom protesta împotriva atacului PSD la independența Justiției și împotriva măsurilor fiscale care aruncă economia României în haos”, a anunțat pe Facebook purtătorul de cuvânt al PNL, Ionel Dancă.

Peste 11.000 de oameni au anunțat pe Facebook că vor participa la protestul de duminică seara din Bucureşti.

”Duminică ne strângem la Guvern, iar la ora 19:00 plecăm în marş către Casa Poporului”, se anunţă pe pagina evenimentului.

Proteste sunt anunţate în mai multe orașe din România, printre care Cluj-Napoca, Timişoara, Galaţi, Iaşi, Sibiu, Constanţa, și Bacău, dar şi în Zurich, Paris, Roma, Londra, Toronto și Berlin.