Hakan Calhanoglu, unul dintre cei mai importanţi fotbalişti ai Turciei, a rămas impresionat de Mircea Lucescu, deşi mandatul românului abia a început, iar jucătorii au avut puţin timp la dispoziţie să-l cunoască. Mijlocaşul de la AC Milan spune că „Il Luce” e foarte atent la detalii.

În vârstă de 72 de ani, Mircea Lucescu a fost numit selecţioner al Turciei la începutul lunii august şi a avut ca obiectiv calificarea „Ţării Semilunei” la CM 2018, din Rusia. Obiectivul a fost ratat de Lucescu, însă turcii l-au păstrat. Calhanoglu spune că a rămas impresionat de metodele lui Lucescu încă de la primele antrenamente.

„Deşi abia am început să lucrez împreună cu dânsul, este o persoană care ne arată şi greşelile şi lucrurile bune, este foarte atent la detalii. Este un antrenor căruia îi plac fotbaliştii la un nivel ridicat”, a spus Calhanoglu la conferinţa de presă dinaintea meciului cu România, de la Cluj.

Mijlocaşul transferat în această vară de la Bayer Leverkusen la AC Milan a mai spus că Mircea Lucescu le-a povestit turcilor despre România, însă nu a vrut să dezvăluie şi ce anume.

„Nu pot să vă spun ce ne-a zis despre România (râde). Ce vă pot spune este că ne-a transmis că este o echipă foarte bună”, a mai spus Calhanoglu.