Black Friday aduce reduceri la cărți, haine, jucării, electronice și electrocasnice, dar și la pachete stomatologice, companiile și magazile online începând campania chiar și de pe 10 noiembrie, înainte de data oficială de 24 noiembrie, potrivit comunicatelor emise de ofertanți.

Black Friday începe la Fashion Days în seara de 16 noiembrie și va continua pe durata întregii zile de 17 noiembrie, în aplicația de mobil și pe website. Anul acesta, compania a pregătit un milion de articole de îmbrăcăminte, încălțăminte, accesorii, cosmetice și home & deco, cu discounturi care vor ajunge până la 90%.

Implanturi dentare, coroane metalo-ceramice și din zirconiu, aparate ortodontice, plombe şi consultaţii, toate cu reduceri de până la 90%, reprezintă propunerea de Black Friday a clinicilor de stomatologie ABC Eurodent. Discounturile sunt valabile începând de vineri, 17 noiembrie, până duminică, 19 noiembrie, în magazinul online al clinicii. Odată selectat şi achiziţionat, serviciul poate fi programat la o dată ulterioară, în oricare dintre cele patru clinici ABC Eurodent din Capitală.

Pe EduClass.ro se vor regăsi de Black Friday reduceri până la 70% la jucării și jocuri educative precum puzzle-uri, jocuri de construit, jocuri de rol, jocuri de creativitate, costume sau căsuțe de joacă pentru copii, balansoare și vehicule pentru copii.

Retailerul online CEL.ro anunță că a început deja campania de Black Friday 2017, și oferă reduceri de până la 70% clienților la telefoane (reduceri de până la 1.200 de lei), laptopuri (reduceri de până 40%), TV (reduceri de până la 4.000 de lei), electrocasnice (reduceri de până la 70%), îngrijire personală (reduceri de până la 70%), parfumuri și ceasuri (reduceri de până la 67%), imprimante (reduceri de până la 35%), respectiv componente și periferice (reduceri de până la 60%).

Black Friday va începe pe 17 noiembrie la eMAG, iar retailerul online deja anunţă că peste două milioane de produse vor fi în ofertă. Printre produsele care vor fi la preţuri de Black Friday sunt televizoare, telefoane, laptopuri, fashion şi articole sportive, până la electrocasnice, accesorii pentru casă şi grădină, produse de îngrijire personală, mobilă, jucării şi anvelope.