Într-un fotbal românesc falimentar, CS U Craiova se poate mândri cu o performanţă deosebită odată cu inaugurarea noului stadion „Ion Oblemenco”.

După ani şi ani de războaie, procese şi un periplu la Severin, CS U Craiova şi-a găsit casa. Noul „Oblemenco”, arena de 60 de milioane de euro, va găzdui meciurile de pe teren propriu ale echipei lui Devis Mangia, iar un astfel de moment nu putea fi marcat de fanii din Bănie decât într-un singur mod: năvală la abonamente!

Potrivit anunţului oficial al conducerii, CS U Craiova a vândut nu mai puţin de 8.000 de abonamente pentru noua arenă, iar cifra pare foarte, foarte mare în condiţiile în care Liga 1 duce o lipsă crasă de suporteri. Prin comparaţie, FCSB nu le-a pus la dispoziţie fanilor posibilitatea de a-şi achiziţiona abonamente, campioana Viitorul a vându doar 1.500, Dinamo 1.000, iar CFR Cluj în jur de 2.000.

Cu 400.000 de euro asiguraţi doar din vânzarea de abonamente, băieţilor lui Mangia nu le rămâne decât să se ridice la nivelul suprterilor, iar primul meci oficial pe care-l vor juca pe noul stadion va fi cel cu Juventus Bucureşti, sâmbătă, în etapa a 18-a a Ligii 1.