CS Universitatea Craiova a învins, sâmbătă, pe teren propriu, cu scorul de 3-1, echipa Juventus Bucureşti, în etapa a 18-a a Ligii 1, la primul meci disputat pe noul stadion Ion Oblemenco.

Alexandru Mitriţă a marcat primele două goluri ale întâlnirii, în minutele 39 şi 45+2, de fiecare dată din pasa lui Mihai Roman. În minutul 63, Gustavo a dus scorul la 3-0, la doar un minut de la intrarea pe teren, în locul lui Mitriţă. Unicul gol al oaspeţilor a fost marcat de Cătălin Ţîră, în minutul 80, care a profitat de o greşeală în defensivă gazdelor şi l-a învins pe Calancea cu un şut la firul ierbii.

În clasament, formaţia pregătită de italianul Devis Mangia a acumulat 36 de puncte şi s-a apropiat la un punct de CFR Cluj, ocupanta locului secund, şi la două de liderul FCSB. Echipa ardeleană are, însă, un meci mai puţin disputat, urmând să joace duminică, de la 20:45, în deplasare, cu Dinamo.

Juventus Bucureşti rămâne cu o singură victorie în cele 18 etape şi ocupă în continuare ultimul loc, cu nouă puncte.

CS Universitatea Craiova: Calancea – Datkovic, Ferreira, Briceag – Martic, Screciu, Mateiu (Răzvan Popa 74′), Bancu – Băluţă (Dimitrov 78′), Roman, Mitriţă (Gustavo 62′). Antrenor: Devis Mangia.

Juventus: Drăghia – Dima, Morariu, Mihăescu, Carabela – Sesar, Bărbulescu – Călinţaru (Zaharia 46′), Băjenaru (Ţîră 55′), Dzalamidze (C. Petre 67′) – Măzărache. Antrenor: Marin Barbu.

Cartonaşe galbene: Martic 51′, Bancu 89’/Morariu 82′, Bărbulescu 86′.

Arbitri: Iulian Călin (centru); Bogdan Gheorghe, Stelian Slabu (asistenţi); Cătălin Popa (rezervă).

Observatori: Irina Mîrţ (CCA), Eduard Alexandru (LPF).

Stadion: Ion Oblemenco, Craiova.