Artistul Marcel Pavel şi-a exprimat regretul la moartea actriţei Stela Popescu, cântăreţul precizând, pentru agenţia de presă MEDIAFAX, că decesul acesteia reprezintă o pierdere enormă pentru România.

„Îmi pare extrem de rău. Era un artist complet. Pe lângă faptul că era o actriță excelentă, era și o cântăreaţă foarte bună. Am avut câteva colaborări cu dumneai și era un profesionist în adevăratul sens al cuvântului. Este o pierdere enormă pentru România. Am cunoscut-o bine, am fost și la dânsa acasă. Dumnezeu să o ierte”, a declarat, pentru agenţia de presă TENEWS, cântăreţul Marcel Pavel.

Actriţa Stela Popescu a murit, joi, la vârsta de 81 de ani, a declarat, pentru agenţia de presă TENEWS, viceprimarul Capitalei, Aurelian Bădulescu.

Potrivit reprezentanţilor SMURD, actriţa a fost găsită decedată de un membru al familiei, la domiciliul acesteia.

Inspectoratul pentru Situații de Urgență transmite, în cazul Stelei Popescu, că apelul la 112 anunța un caz cu probleme respiratorii severe, la domiciliul victimei fiind trimise două ambulanțe SMURD. Pacienta era deja decedată când au ajuns echipajele.

„Ca urmare a unui apel la numărul de urgență 112, care anunța existența unei persoane de sex feminin cu probleme respiratorii severe, în strada Alexandru Donici, au fost trimise două echipaje SMURD (tip B și C). Din nefericire, persoana era decedată. Nu au fost întreprinse manevre de resuscitare”, transmite Inspectoratul pentru Situații de Urgență București-Ilfov.