Căștile wireless, camerele Polaroid sau ochelarii de realitate virtuală sunt doar o parte din gadgeturile anului 2017, care pot fi luate în considerare ca un cadou pentru persoanele pasionate de tehnologie, în contextul în care se apropie sezonul sărbătorilor de iarnă, potrivit CNN.

Suzy Snooze, un dispozitiv care emite sunete și funcționează ca o lampă, ajută bebelușii și copiii să adoarmă. Dispozitivul se conectează la o aplicație prin wi-fi. Dacă un bebeluș plânge în miez de noapte, dispozitivul va detecta sunetul și va încerca să îl adoarmă. De asemenea, poate anunța persoanele că este timpul să se dea jos din pat. SuzySnooze este realizat de BleepBleeps și costă 249 de dolari.

Soneria Video Doorbell Pro, realizată de Ring și vândută cu 249 de dolari, poate înregistra imagini HD din fața ușii, chiar și noaptea. Dispozitivul include senzori de mișcare și un sistem audio prin care se poate comunica din orice colț al camerei.

Căștile wireless AirPods, vândute de Apple pentru 159 de dolari, sau căștile Gear Icon X de la Samsung sunt alte dispozitive pentru pasionații de muzică sau podcasturi.

Pentru persoanele pasionate de fotografie, compania Polaroid a revenit pe piață cu camera OneStep 2, o variantă actualizată a camerei originale One Step, din 1977. Prețul este de 100 de dolari, dar o foaie costă 2 dolari.

Dispozitivele de realitate virtuală sunt un alt subiect pe agenda gadgeturilor de anul acesta. Spre exemplu, ochelarii de realitate virtuală Daydream de la Google vin echipați cu telecomandă și costă în jur de 100 de dolari.