Premierul Mihai Tudose a transmis, vineri, pe pagina sa de Facebook, un mesaj cu prilejul Zilei Naţionale a României, precizând că misiunea Guvernului este de a contribui în mod concret la dezvoltarea României şi de a asigura servicii publice mai bune.

„Sărbătorim astăzi Ziua Naţională, ziua Marii Uniri de la 1918, cu încrederea şi speranța confirmării unei noi pagini de istorie pentru România, pentru români. 1 Decembrie 1918 a făcut ca România să devină unită și respectată, iar istoria a demonstrat că acest moment a deschis drumul către o perioadă de modernizare a ţării. Misiunea noastră este să contribuim în mod concret la dezvoltarea României și să asigurăm servicii publice mai bune – asistență medicală de calitate, un sistem de educație performant, infrastructură adaptată nevoilor prezentului – și prosperitate fiecărui român”, a scris premierul Mihai Tudose, pe pagina sa de Facebook.

Liderul de Palatul Victoria precizează că 1 Decembrie le-a adus românilor atât demnitate, cât şi îndeplinirea idealului naţional.

„Centenarul Marii Uniri este angajamentul nostru pentru redefinirea valorilor naționale. Centenarul Marii Uniri va fi nu doar un moment de marcare a istoriei, ci și un punct de reper pentru repunerea la locul cuvenit a identității naționale”, mai spune premierul.

Mihai Tudose îţi încheie mesajul cu tradiţionala urare „La mulţi ani, România! La mulţi ani românilor din țară și de pretutindeni! La mulți ani tuturor celor care trăiesc în România!”.