Antrenorul Cosmin Olăroiu, demis sâmbătă de la echipa Shabab Al Ahli Dubai, are parte de susţinerea foştilor săi jucători. Mijlocaşul Majed Hassan, component al echipei naţionale a Emiratelor Arabe Unite, i-a transmis un mesaj de mulţumire tehnicianului român.

„Îi mulţumesc, tatălui, celui care m-a învăţat cum să joc fotbal şi cum să mă bat pentru a urca pe podiumul campionilor. Îi mulţumesc omului care m-a învăţat să mă străduiesc permanent şi să nu renunţ niciodată la visul meu până nu devine realitate. Tu vei fi mereu cel mai bun în toate şi vei rămâne mereu în inima mea”, a notat Majed într-o postare pe pagina sa de Twitter.

În vârstă de 48 de ani, Cosmin Olăroiu a fost demis, sâmbătă, din cauza rezultatelor din acest sezon. Shabab Al Ahli a obţinut doar trei victorii în primele 10 etape şi ocupă locul 5 în campionatul Emiratelor, cu 15 puncte.

Olăroiu se afla pe banca tehnică a echipei din Emiratele Arabe Unite din 2013, timp în care a a cucerit două titluri, două Cupe ale Ligii, trei Supercupe şi a fost finalist în Liga Campionilor Asiei.