Când vine vorba de fotografii uimitoare, National Geographic este greu de bătut. Pe măsură ce închidem anul 2017, revista a reluat aproape 2 milioane de fotografii fotografiate de fotografi în ultimul an și a selectat cele mai bune 57 de fotografii.

Din imaginile naturale pe care Planeta Pământ le-ar face gelos la fotografiile care capturează unele dintre cele mai importante momente ale ultimelor 365 de zile, colecția merită un pic din timpul tău. Cu toate acestea, vă vom avertiza că unele fotografii sunt puțin grafice, deoarece National Geographic a apreciat mereu realitatea, indiferent de cât de sumbra ori colorata este realitatea.

Colin Murdoch, care administrează populația de cerbi din pădurea Reraig, lângă Loch Carron, hrănește cerbi pentru a stimula creșterea coarnei. În plus față de oferirea de urmărire, proprietatea găzduiește excursii în sălbăticie.
În Seul, e-stadioanele și saloanele de jocuri percep aproximativ un dolar pe oră, iar unele locuri sunt deschise non-stop. La scurt timp după ce Coreea de Sud a făcut din Internetul de mare viteză accesibil și disponibil pe scară largă, a devenit clar că unii oameni își distrug viața prin jocul obsesiv. Guvernul plătește acum pentru tratament. Această fotografie a fost publicată inițial în „Cum Știm știința Descoperim Secretele Dependentei” în septembrie 2017.
În nordul Indiei, copacul neem este cunoscut ca cel care vindecă toate bolile și o manifestare a zeitei hinduse Shitala, o figură mamă. Pentru locuitorii cartierului care se închină copacului în Templul Nanghan Bir Baba, în Varanasi, este și mai mult. Copacul este îmbrăcat în pânză și poartă o mască de față a zeiței pentru a întări legătura dintre ea și închinătorii.
Geladas se agită pentru căldură. Obținerea unor cantități suficiente de calorii din iarbă, plante medicinale și semințe necesită multă muncă, astfel încât gelada își petrec majoritatea zilelor în jurul feselor. Aceasta își eliberează mâinile pentru a scoate mai multă iarbă
Aproape la fel de înaltă ca o girafă și cu aripile unui luptător F-16, Quetzalcoatlus northropi era unul dintre cele mai mari animale de zbor ale tuturor timpurilor. Acest model de dimensiuni de viață, fiind pictat de Jim Burt la Blue Rhino Studio din Minneapolis, este destinat unui centru cultural din Kuweit

Este timpul de hrănire pentru orfani flămânzi la Sanctuarul Elephant Reteti din nordul Kenyei. Înființată anul trecut, refugiul este angajat de localul Samburus, al cărui scop este de a returna acuzațiile tinere în sălbăticie