Jose Mourinho a trăit, miercuri seară, una dintre marile umilinţe ale carierei. Manchester United a fost eliminată în sferturile de finală ale Cupei Ligii Angliei de Bristol City, locul al treilea în liga a doua din Anglia, scor 2-1, după un gol venit în ultimul minut.

Deşi a abordat meciul cu prima echipă, United a avut foarte mari probleme şi Bryan a deschis scorul în minutul 51. Ibrahimovic, cu primul gol în 255 de zile, înscris din lovitură liberă, a restabilit egalitatea în minutul 58, apoi „Special One” a forţat victoria încă din timpul regulamentar cu Lukaku şi Mkhitaryan. Dar schimbările ofensive nu au avut succes, iar şocul a venit în al treilea minut de prelungiri, când Smith a preluat o pasă a lui Taylor, a şutat printre picioarele lui Romero şi a declanşat nebunia pe Ashton Gate Stadium.

Imediat după ultimul fluier, fanii au invadat gazonul şi au sărbătorit alături de jucători calificarea în semifinale, unde Bristol va da peste Manchester City. A doua finalistă se va alege în urma duelului Chelsea – Arsenal.