E oficial! Serena Williams va reveni pe terenul de tenis, iar prima partidă pe care o va disputa, după nașterea fiicei sale, va fi împotriva câștigătoarei de la roland Garros, Jelena Ostapenko Meciul va avea loc la Campionatul Mondial de Tenis Mubadala din Abu Dhabi, săptămâna viitoare.

În vârstă de 36 de ani, Serena Williams nu a mai jucat tenis de aproape un an de zile, iar turneul de la Abu Dhabi va reprezenta revenirea oficială în sportul pe care l-a dominat în ultimii ani. Williams a anunțat că vrea să-și apere titlul cucerit la Australian Open în luna ianuarie a acestui an.

„Sunt încântată să joc pentru prima dată în cadrul turneului de la Abu Dhabi. E cel mai important eveniment pentru mine de la nașterea fiicei mele în septembrie”, a declarat Williams pentru site-ul oficial al competiției.

Williams și Ostapenko vor fi primele femei care vor participa la cea de-a 10-a ediție a campionatului mondial de tenis Mubadala, care a marcat mult timp începutul sezonului mondial de tenis al bărbaților.

„Sunt incantata si onorata sa imi fac revenirea ca una dintre primele femei ce participa la acest eveniment”, a adaugat Williams.

Campionatul se desfășoară între 31 decembrie și 2 ianuarie.