fbpx

Investește 1 milion de euro în retehnologizarea fabricii de panouri tip sandwich din Timișoara

spot_imgspot_img

Producătorul de materiale de construcții Impro, care a achiziționat fabrica de panouri de tip sandwich a grupului italian Marcegaglia de la Timișoara, vrea să investească un milion de euro în retehnologizarea acesteia și să extindă producția pentru a reduce termenele de livrare.

Directorul general al Impro România, Mircea Pasenciuc, a declarat, corespondetului MEDIAFAX, că termenele de livrare date de toți producătorii de panouri timp sandwich din România sunt cuprinse între trei săptămâni și două luni.

”Am semnat contractul prin care Impro, companie cu acționariat polonez, a achiziționat fabrica de panouri tip sandwich de la Timișoara a grupului italian Marcegaglia pentru suma de 5,5 milioane de euro. Am preluat toate contractele și toți angajații, 44 la număr. Impro va investi peste un milion de euro în fabrica din Timișoara într-un nou sistem de răcire, în retehnologizarea liniei de producție, și va angaja mai mult personal pentru partea de producție, pentru că se va lucra în trei schimburi, față de un singur schimb acum. Pentru piața din România nu există destule panouri pentru câte comenzi ar fi, termenele date de toți producătorii de panouri tip sandwich din România fiind cuprinse între trei săptămâni și două luni, noi vrem să reducem termenele de livrare a produselor cel puțin la jumătate”, a spus Pasenciuc.

Impro activează pe piața din România din 2009, iar în aprilie 2017 a inaugurat o hală de producție țigle metalice, table trapezoidale, panouri de acoperiș în Parcul Industrial Tetarom III din comuna Jucu, județul Cluj, în urma unei investiții de două milioane de euro.

spot_imgspot_img

Ultimele articole

Articole similare

spot_imgspot_img