Barcelona vinde fotbalişti, după ce a transferat doi jucători cu aproape 300 de milioane de euro, dar mai pregăteşte o adevărată lovitură la capitolul veniri. Presa din Catalonia anunţă că formaţia catalană are un „pact secret” cu Antoine Griezmann, atacantul de la Atletico Madrid.

Publicaţiile Mundo Deportivo şi Sport, ambele din capitala Cataloniei, anunţă că Antoine Griezmann e obiectivul Barcelonei pentru vara acestui an, fiind optimişti în privinţa şanselor de a-l vedea pe francez pe Camp Nou.

„Pactul secret cu Griezmann”, titrează sport.es, care vorbeşte despre faptul că Barcelona e atât de aproape să îl transfere pe francez în vară încât a preferat să îi „rezerve” numărul. Golgheterul de la Euro 2016 are o clauză de reziliere de 100 de milioane de euro, iar catalanii sunt dispuşi să plătească această sumă pentru starul echipei lui Diego Simeone.

Barcelona va trebui să învingă şi concurenţa lui Manchester United, o altă echipă interesată de mai mult timp de fotbalistul de 26 de ani. Dar, se pare că există deja un acord între club şi jucător, anunţă presa de azi din Spania.