Directorul sportiv al clubului Dinamo, Ionel Dănciulescu, a anunţat, marţi, că gruparea din Şoseaua Ştefan cel Mare a ajuns la un acord cu Gabriel Torje, dar aşteaptă răspunsul celor de la Akhmat Groznîi, echipa la care este legitimat mijlocaşul.

Cristea Opria, agentul lui Gabriel Torje, a dezvăluit, marţi, în direct la ProSport Live, că mijlocaşul dreapta are pe masă trei variante şi că în cursul zilei de situaţia sa se va rezolva. Anunţul lui Dănciulescu vine să completeze declaraţiile făcute de impresar.

„În mare parte sunt rezolvate lucrurile. Ne-am înţeles cu Gabi în privinţa salariului, mai lipseşte OK-ul celor din Rusia. Pe lângă salariu vor şi bonusuri de performanţă. Am vorbit cu el strict de salariul lunar, mai departe a discutat cu cei din club. Va veni împrumut. Aşteaptă OK-ul celor din Rusia. A vorbit mai devreme cu directorul sportiv de acolo, aşteaptă hârtia oficială”, a spus Ionel Dănciulescu la DigiSport.

Conform DigiSport, Dinamo îi va plăti lui Torje 10.000 de euro lunar, iar restul salariului de până la 70.000 va fi suportat de ruşi. Mijlocaşul va evolua sub formă de împrumut până la finalul sezonului, iar Dinamo nu va avea opţiune de cumpărare.