Supărați pe evoluția fvoriților, fanii echipei braziliene Portuguesa le-au ”furat” acestora cele 10 pizza pe care aceștia urmau să le aibă la dispoziție după meciul cu Oeste, pierdut cu 3-0, informează Reuters.

Pentru fotbaliști este ceva normal să mănânce o felie de pizza la finalul meciurilor, însă fanii lui Portuguesa au decis să-i pedepsească pe jucători iar comanda de pizza nu a mai ajuns în vestiarul echipei.

„Cred că băiatul de livrare a venit la poarta greșită, trebuia să meargă spre vestiarul jucătorilor însă a ajuns fix în mijlocul suporterilor care tocmai părăseau stadionul. Un tip l-a întrebat pe cel care urma să livreze mâncarea: Pentru cine este asta? Si cand acesta a spus: pentru jucatori, fanii au făcut o chetă și au strâns cei 300 de reali (94 $) ce reprezenta valoarea comenzii și au păstrat cele 10 cutii de pizza pentru ei. 4 dintre ele au mers către cei care se ocupau de turnicheți și de curățenie. Pe celelalte le-au păstrat pentru ei. Fanii erau furioși, dar s-au mai calmat după ce au mâncat bine!”. a declarat pentru Reuters Lucas Ventura, un suporter al echipei Portuguesa și proprietar Netlusa, un forum dedicat fanilor.

Portuguesa este unul dintre cele mai iubite cluburi din Sao Paulo, dar a retrogradat din prima divizie în 2013, din pricina problemelor finaciare. Anul trecut au ajuns în Serie D anul trecut și se luptă în a doua divizie a campionatului din Sao Paulo.

Înfrângerea cu Oeste o trimite pe Portuguesa pe locul 12 din16 echipe, cu doar 4 puncte dintr-un total de 15.