Actorul american Chuck Norris a dat în judecată companiile CBS și Sony Pictures, pe care le acuză că nu i-au plătit veniturile rezultate din distribuția online a serialului TV „Walker, polițist texan/ Walker, Texas Ranger” (1993), care s-ar ridica la cel puțin 30 de milioane de dolari.

Norris a dat în judecată CBS și Sony Pictures miercuri, prin compania sa Top Kick Productions, acuzându-le de încălcarea termenilor dintr-un contract încheiat în 1993, potrivit cărora CBS urma să îi plătească actorului american 23% din profiturile obținute din difuzarea acestui serial.

Potrivit avocatului lui Chuck Norris, serialul de televiziune, care, în 1994, a fost nominalizat la premiile Primetime Emmy, a generat până în prezent venituri de aproximativ 692 de milioane de dolari.

Norris susține că nu i-au fost plătite veniturile generate din difuzarea online a serialului încă din 2004, potrivit publicației The Hollywood Reporter.

În vârstă de 77 de ani, Chuck Norris este actor, expert în arte marțiale și personalitate media americană. A început să devină cunoscut în anii 1960, iar ulterior a jucat în filme cu Bruce Lee, după care au urmat și alte pelicule importante ale genului. Printre filmele în care a jucat se numără „Codul tăcerii” (1985), „Operaţiunea Delta Force” (1986), „Asasinul mafiei” (1991), „Emisarul iadului” (1994), „Misiune pentru preşedinte” (2000), „Eroi de sacrificiu 2” (2012).