Premierul Viorica Dăncilă a declarat, luni, că va avea o discuție cu ministrul Justiției,Tudorel Toader, după ce fostul deputat Vlad Cosma a prezentat, duminică seara, mai multe înregistrări din care reieșea cum doi procuroi de la DNA Ploiești încercau să fabrice probe în dosarul lui Sebastian Ghiță

„Vom avea o discuție cu ministrul Justiției. Nu am comentat până acum, dar situația este îngrijorătoare pentru fiecare român. Nu pot să spun la ce măsuri mă aștept, nu pot să anticipez. Vâzând înregistrările de aseară că se încerca fabricarea probelor pentru premier, nu este o situație confortabilă”, a declarat prmeierul Viorica Dăncilă.

Postul Antena 3 a difuzat, duminică seară, o înregistrare prezentându-l pe Vlad Cosma, care a arătat că procurorii Mircea Negulescu şi Lucian Onea au încercat să inventeze dosare în baza unor „probe fabricate” unor oameni politici şi de afaceri, printre care şi lui Sebastian Ghiţă.

Totodată, fostul deputat a dezvăluit cum procurorul DNA Ploieşti Lucian Onea i-ar fi cerut să modifice anumite documente şi probe care ar fi fost folosite ulterior în dosar.