Antrenorul echipei Astra Giurgiu, Edward Iordănescu, se declară dezamăgit de meciul cu CFR Cluj, pierdut, sâmbătă, scor 2-0, spunând că elevii săi n-au fost suficient de curajoşi în faţa liderului.

„Eram conştienţi că ne aşteaptă un joc extrem de dificil. CFR-ul a meritat clar victoria, a fost echipa mai bună. Noi avem drumul nostru, suntem a doua cea mai tânără echipă din campionat. Încă nu suntem în playoff şi asta ne apasă foarte tare. Am făcut lucruri foarte bune cu aceşti băieţi, nu pot să arunc cu noroi. Mă supără că n-am avut mai mult curaj. CFR-ul şi-a creat multe ocazii din greşelile noastre”, a spus Iordănescu, la microfonul Digi Sport.

Formaţia CFR Cluj a învins, sâmbătă, pe teren propriu, cu scorul de 2-0, echipa Astra Giurgiu, în etapa a 25-a din Liga 1. În clasament, liderul CFR a acumulat 56 de puncte şi s-a distanţat la cinci puncte de FCSB, dar echipa pregătită de Nicolae Dică are un meci mai puţin disputat, urmând să joace duminică, de la 20:45, derby-ul cu Dinamo. Astra rămâne pe locul 4, cu 41 de puncte.