Zeci de persoane s-au strâns, duminică seara, în fața sediului Direcției Naționale Anticorupție, pentru a protesta, nemulţumiţi de evenimentele din ultima perioada din justiţie. Oamenii au cerut demisia Laurei Codruța Kovesi, procurorul-șef al instituției.

Protestatarii scandează „Sufragerista!” și „demisia!”, făcând referire la informaţiile apărute în spaţiul public privind prezenţa Laurei Codruţei Kovesi la locuinţa lui Gabriel Oprea. Mai mulți participanții la protest au adus cu ei și portocale, aluzie la procurorul Mircea Negulescu căruia i se zice Portocală.

La miting şi-au făcut apariţa şi câţiva reprezentanţi ai mişcării #Rezist, între cele două tabere având loc, din nou, schimburi de replici. Printre cei de la #Rezist este şi Mălin Bot, care a avut un nou conflict cu jandarmii prezenţi.

Sâmbătă, în jur de o sută persoane, printre care fostul ofiţer SRI Daniel Dragomir şi parlamentarul Liviu Pleşoianu, s-au strâns, sâmbătă în faţa Palatului Cotroceni, fiind nemulţumite de atitudinea preşedintelui faţă de scandalul din DNA.