CS U Craiova a anunţat transferul lui Florin Gardoş în ultimele momente ale perioadei de mercato, printr-o postare pe pagina oficială de facebook a clubului. Southampton a acceptat să-l cedeze sub formă de împrumut pe apărătorul în vârstă de 29 de ani, chinuit de accidentări în ultima perioadă.

„25 de meciuri în naţionalele României, 14 la seniori. Peste 2000 de minute jucate în cupele europene. Transferat de Southampton FC contra a 7,5 milioane de euro în 2014. Bine ai venit, Florin Gardos! Ştim că vrei şi poţi să îţi treci numele cât mai curând pe lista celor care au scris istorie pentru Universitatea Craiova. Succes cu leul pe piept!”, se arată pe contul de facebook al echipei.

„A fost un început de an stresant, cu discuţii telefonice interminabile şi mulţi nervi, dar în final am ales să merg acolo unde am fost dorit cel mai mult. Aşa că, atâta timp cât pasul este spre teren, nu poate fi un pas înapoi. Şi atâta timp cât atmosfera e ca-n Anglia, te simţi fotbalist. Liga 1, m-am întors! Universitatea Craiova , bine te-am găsit!”, a scris Gardoş pe pagina sa de Facebook, după ce a semnat cu CS U Craiova.