fbpx

Un plic cu o substanță suspectă, trimis prințului Harry și logodnicei acestuia

spot_imgspot_img

Un plic cu o substanță albă suspectă a fost trimis prințului Harry și logodnicei acestuia, Meghan Markle, la palatul St. James din centrul Londrei, însă, după analizarea conținutului, s-a dovedit că pudra era inofensivă, transmite AFP.

Informația a fost făcută publică joi, de cotidianul britanic The Evening Standard, care a mai scris că plicul ar fi conținut și un mesaj rasist.

Publicația scrie că ofițerii de la brigada antiterorism din cadrul poliției metropolitane au fost chemați pe 12 februarie la palatul St. James, după ce plicul a fost primit la un birou de sortare a corespondenței.

În urma analizelor s-a stabilit că pudra din plic era inofensivă.

Contactat de AFP, biroul de presă al prințului Harry, de la palatul Kensington, a refuzat să comenteze.

„Poliția face o anchetă după ce un pachet cu o substanță a fost livrat la palatul St. James luni, 12 februarie”, potrivit unui comunicat al instituției.

„Substanța a fost testată și confirmată ca nefiind suspectă. Ofițerii mai investighează un presupus mesaj ostil legat de același pachet”, se mai arată în comunicat.

Cotidianul The Evening Standard scrie că poliția investighează dacă acest incident este legat de unul similar – un pachet conținând o pudră albă trimis la Parlamentul britanic pe 13 februarie.

Prințul Harry și Meghan Markle se vor căsători la castelul Windsor, pe 19 mai.

Atunci când relația lor a fost făcută publică, în 2016, Harry a transmis un comunicat redactat în termeni foarte duri la adresa presei care a scris despre faptul că iubita sa este metisă.

La momentul respectiv, un purtător de cuvânt al lui Harry, Jason Knauf, a spus că Markle a fost subiectul unui „val de abuzuri și hărțuiri”. „Prințul Harry este îngrijorat pentru securitatea domnișoarei Markle și foarte dezamăgit că nu a putut să o protejeze”, a mai spus atunci Knauf.

spot_imgspot_img

Ultimele articole

Articole similare

spot_imgspot_img