fbpx

CS U Craiova solicită ca meciul cu Dinamo, din Cupa României, să se dispute duminică, 4 martie

spot_imgspot_img

CS Universitatea Craiova a solicitat, miercuri, prin intermediul unui comunicat de presă, ca meciul cu Dinamo, din sferturile de finală ale Cupei României, să fie reprogramat pentru duminică, 4 martie.

Partida CS Universitatea Craiova – Dinamo Bucureşti trebuia să aibă loc joi, 1 martie, de la 20:30, însă a fost amânată din cauza vremii nefavorabile. De asemenea, LPF a amânat prima etapă a play-off-ului, programată iniţial între 2 şi 5 martie, astfel că gruparea olteană solicită acum ca meciul cu Dinamo să se joace duminică.

„Domnule președinte Răzvan Burleanu,

«Fotbalul trăiește prin suporteri», ne transmite Federația Română de Fotbal printr-unul dintre motto-urile ei, cu care noi, la Universitatea Craiova, suntem perfect de acord.

Pentru că și noi credem că fotbalul trăiește prin suporteri, vrem ca reprogramarea derby-ului cu Dinamo să se facă pentru o dată la care cât mai mulți suporteri să ajungă la stadion.

Pentru că și noi credem că fotbalul trăiește prin suporteri, vrem să jucăm meciul cap de afiș al sferturilor într-o zi tradițională de fotbal.

Pentru că și noi credem că fotbalul trăiește prin suporteri, vrem să jucăm derby-ul în condiții ireproșabile atât în ceea ce privește confortul jucătorilor cât și pe cel al spectatorilor.

Pentru că și noi credem că fotbalul trăiește prin suporteri, va rugam chiar în numele lor, al suporterilor, să reprogramați meciul cu Dinamo pentru duminică, 4 martie. Pentru că duminică este o zi de fotbal, nu de lucru, pentru că duminică nu va mai fi cod portocaliu și vremea va fi acceptabilă pentru a face și a asista la sport, dar mai ales pentru că atât gazonul cât și tribunele stadionului Ion Oblemenco se prezintă în condiții excelente pentru găzduirea unui eveniment sportiv de înaltă ținută.

Cu stimă,

Marcel Popescu

P.S. Sperăm că anunțul privind programarea meciului pe data de 13 martie 2018 este doar cu titlul de glumă”, se precizează în comunicatul clubului Universitatea Craiova.

spot_imgspot_img

Ultimele articole

Articole similare

spot_imgspot_img