Antrenorul echipei Real Madrid, Zinedine Zidane, a declarat, luni, că a pregătit returul cu Paris Saint-Germain din toate punctele de vedere, chiar şi pentru prelungiri, în ciuda succesului obţinut de madrileni în prima manşă, scor 3-1.

„Suntem pregătiţi cu toţii pentru un meci fantastic. Suntem concentraţi şi pregătiţi de joc. Faptul că avem avantaj pe tabelă nu înseamnă nimic. Mai avem în faţă un meci de 90 de minute sau mai mult, aşa că trebuie să fim pregătiţi pentru orice situaţie. Suntem, însă, obişnuiţi cu presiunea”, a declarat Zinedine Zidane, într-o conferinţă de presă.

Întrebat cum a fost revenirea în Franţa, Zidane a glumit pe seama faptului că Paris nu este tocmai un loc familiar pentru el, tehnicianul fiind originar din Marsilia: „Este un moment special, totuşi, dar am venit să jucăm un meci de fotbal. Va fi o atmosferă încinsă, cum este mereu când joacă Real Madrid”.

Meciul Paris Saint-Germain – Real Madrid se va disputa marţi, de la 21:45, în capitala Franţei, în cea de-a doua manşă a optimilor de finală ale Ligii Campionilor.