Preşedintele Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, a declarat că, până la construirea unei autostrăzi, o posibilă soluție pentru evitarea aglomerației pe DN1 ar putea fi reconfigurarea traficului în zona Comarnic, afirmând că va discuta acest aspect cu ministrul Transporturilor, Lucian Șova.

Președintele Camerei Deputaților, Liviu Dragnea, care a petrecut Sărbătorile pascale la Mănăstirea Sinaia, a revenit luni seara în Bucureşti.

”Și eu m-am plâns (de trafic – n.r.). A fost foarte aglomerat. Am plecat ieri, pe la 6.00 şi am ajuns la 7 şi jumătate, 8 fără un sfert în Bucureşti. Nu am făcut foarte, foarte mult. Cred că a fost mai aglomerat până în 5.00 (după-amiază – n.r.) după părerea mea”, a spus Dragnea.

El a fost întrebat care este soluția pentru ca traficul de pe Valea Prahovei să nu mai fie aglomerat.

”Cu o autostradă. Și până la autostradă, este la Comarnic – o să vorbesc cu Guvernul, cu ministrul Transporturilor, eventual – este o străduţă care vine, care intră în DN1 străduţă care vine care intră în DN1 în Comarnic, şi cred că acolo ar putea fi făcut ceva. E o bucată de drum în România pe care ne-o dorim realizată cu toţii de foarte mulţi ani şi poate reuşim că o facem. S-au luat tot felul de angajamente şi au fost tot felul de piedici între Ploieşti şi Braşov”, a adăugat Liviu Dragnea.