Ministrul de Interne, Carmen Dan, a declarat, sâmbătă, la Mamaia, că din punctul de vedere al consumului și traficului de droguri, litoralul românesc este o zonă de risc, iar acest lucru o îngrijorează, astfel că polițiștii vor fi mult mai atenți la acest fenomen.

Carmen Dan a spus că zona Litoralului este una în care „traficul și consumul de droguri reprezintă un risc”.

„Mă refer la toată zona afectată Litoralului românesc. Și vom fi foarte atenți, vrem ca cetățenii să înțeleagă că suntem determinați să acționăm”, a spus ministrul de Interne.

Potrivit lui Dan, consumul de droguri pe litoral este un risc „a cărui evaluare începe să îngrijoreze”.

„Din acest motiv, în perioada următoare, vom fi mult mai atenți și mult mai motivați să acționăm, atât pe latura preventivă, pentru că, până la urmă, asta trebuie să fie reacția pe care trebuie să o aibă angajații Ministerului de Interne în abordarea proactivă a problematicii, dar și pe segmentul de intervenție”, a mai declarat Carmen Dan.

Ministrul Interne Carmen Dan s-a aflat, sâmbătă, într-o vizită de lucru în judeţul Constanţa, în vederea evaluării gradului de pregătire a structurilor MAI pentru asigurarea climatului de ordine publică şi a intervenţiei în situaţii de urgenţă pe timpul minivacanţei de 1 Mai şi a sezonului estival.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.