Suporterul dinamoviştilor, care a pătruns pe teren la meciul dintre Sepsi Sfântu Gheorghe şi Dinamo şi a luat un steag al Ungariei dintr-o zonă ocupată de susţinătorii gazdelor, nu mai poate intra pe un teren de fotbal timp de un an, fiind amendat și cu 1.000 de lei.

“Este vorba despre un suporter al echipei Dinamo care, după pauză, a pătruns în spaţiul amenajat pentru suporterii Sepsi, a luat de pe gardul stadionului un steag care are culorile Ungariei şi a fugit cu el pe teren către colegii lui de la Dinamo. A fost reţinut de către stewarzi, persoana în cauză a fost interză 12 luni pentru a participa la activităţi sportive şi în plus i s-a acordat o sancţiune contravenţională de 1.000 de lei.
Mai avem o persoană preluată de Jandarmi, are dosar penal pentru port de arme albe şi port de materiale pirotehnice”, a declarat, pentru MEDIAFAX, Colonel Adrian Stoian, purtator de cuvânt gruparea mobilă de jandarmi Braşov.

Măsura a fost luată în urma incidentelor de luni seară, dintre suporteri la meciul dintre Sepsi Sfântu Gheorghe şi Dinamo.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.