Fostul ofițer SRI, Daniel Dragomir, susține că există multe indicii potrivit cărora Direcția Națională Anticorupție a lucrat cu Departamentul de Justiție al SUA într-o serie de dosare care au privit interesul miliardarului George Soros.

“În iulie 2011, procurorul general al Statelor Unite a înființat în cadrul Departamentului de Justiție (DOJ) o unitate specială numită “Kleptocracy Unit” – în fapt,o structură anti-corupție globală. Din informațiile mele, apar din ce în ce mai multe elemente care arată că această structura a “primit” teme și ținte direct de la organizațiile lui George Soros. Țintele erau globale, din mai multe state ale lumii”, a precizat, pe Facebook, Daniel Dragomir.

“Apar tot mai multe indicii că Direcția Națională Anticorupție a lucrat cu DOJ în o serie de dosare și a conspirat alături de Kleptocracy Unit în interesul lui George Soros”, spune fostul ofițer SRI.

Acesta mai afirmă că o comisie a Congresului SUA va începe investigarea implicării ilegale și abuzive a Kleptocracy Unit, cu probe concrete, în o serie de dosare anticorupție din întreaga lume.

“Statul paralel din România a fost o anexă a statului paralel din SUA. A venit vremea ca aceste practici abuzive și ilegale să fie dezvăluite și investigate”, a mai adăugat Dragomir.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.