Dinamo a încheiat pe primul loc al playoutului actuala stagiune a Ligii 1 Betano, iar Florin Bratu pregăteşte viitoare campanie, pentru a evita o nouă contraperformanţă.

După ce au ajuns la un acord cu Andrei Radu, “câinii” au început să caute întăriri pentru compartimentul ofensiv. Mircea Axente şi Kamil Bilinski au fost cei doi atacanţi pe care oficialii din “Groapă” i-au contactat în această perioadă, dar numai unul dintre ei a ajuns pentru moment la un acord cu Dinamo. Polonezul în vârstă de 30 de ani a fost considerat varianta a doua, astfel că fostul său club l-a pus deocamdată pe “hold”. Contactat de ProSport, Bilinski a vorbit despre oferta primită de la Dinamo.

“Da, am negociat cu Dinamo, dar lucrurile s-au complicat astăzi. Agentul meu a fost anunţat că s-a ajuns la un acord cu Mircea Axente, astfel că deocamdată nu au nevoie să transfere încă un atacant. Pentru mine Dinamo e prima opţiune. M-am simţit extraordinar acolo, e o echipă specială. Iubesc clubul, iubesc suporterii. E ceva diferit. Mai am discuţii şi cu alte echipe, dar nu e nimic concret deocamdată. Dinamo e prima mea opţiune. Noi ajunsesem la un acord, dar azi am fost informat că s-au înţeles cu Axente. Să vedem ce va fi”, a declarat, pentru ProSport, Bilinski (1,82 m / 77 kg).

Transferat la Dinamo la începutul anului 2014, de la campioana Lituaniei, Žalgiris Vilnius, Kamil Bilinski a adunat în tricoul alb-roşu 43 de jocuri / 15 goluri în Liga I, 4 jocuri / 2 goluri în Cupa României şi 4 jocuri / 1 gol în Cupa Ligii. Polonezul în vârstă de 30 de ani va deveni liber de la 1 iulie, după ce îi va expira contractul cu Wisla Plock

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.