Jucătoarea de tenis din România Simona Halep, locul 1 WTA, i-a mulţumit lui Darren Cahill pentru colaborarea de patru ani, mesajul venind după ce antrenorul a anunţat că renunţă la pregătirea ei din motive personale.

“Îţi mulţumesc atât de mult Darren Cahill pentru munca asiduă şi susținerea incredibilă pe care mi-ai acordat-o în ultimii patru ani. Am fost norocoasă să te am alături de mine. Ce parcurs am avut! Îţi urez ţie şi familiei toate cele bune şi sunt sigură că ne vom vedea curând”, a scris Simona Halep, pe Facebook.

Simona Halep şi Darren Cahill nu vor mai colabora începând cu 2019. Australianul a invocat motive familiale, care au dus, în cele din urmă, la încetarea parteneriatului care i-a adus româncei un titlu de Grand Slam, la Roland Garros. Românca a traversat cea mai bună perioadă a carierei sale alături de antrenorul australian, care a condus-o spre culmile gloriei în tenisul mondial feminin. Totuşi, drumurile celor doi se despart, antrenorul invocând motive familiale: “Aş vrea să anunţ că eu şi Simona nu vom mai continua împreună în 2019 din motive ce ţin de familia mea”, a anunţat Cahill.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.