Platforma californiană Netflix a lansat vineri „Bandersnatch”, un episod de 90 de minute din seria ”Black Mirror”, cu opțiuni interactive, care le permit spectatorilor să aleagă ordinea în care vor să afle ce se întâmplă în poveste.

Opțiunile oferite de episodul lansat pe 28 decembrie oferă o imagine asupra tehnologiei pe care Netflix o dezvoltă pentru viitorul apropiat. Astfel, atunci când spectatorii accesează pentru prima dată episodul online, ei sunt atenționați să aibă la îndemână un mouse ori un trackpad iar opțiunile legate de diferitele linii narative sunt expuse.

Spectatorul poate să aleagă cu ”da” și ”nu” între diferite situații cu care se pot confrunta personajele în timpul episodului.

Rețeaua a subliniat și faptul că un spectator poate oricând să reia procesul de vizionare al episodului și toate alegerile făcute până atunci pot fi șterse.

Serialul „Black Mirror” a adus pe ecran povești care s-au concentrat asupra angoasei asociate cu dezvoltarea tehnologiei în lumea de azi. Episodul „Bandersnatch” urmărește un tânăr programator care crează un joc pe calculator după un roman de aventuri.

În iunie 2017, rețeaua Netflix a lansat și un film de animație pentru copii, ”Motanul învățat/ Puss in Book”, care le-a permis micilor spectatori să aleagă ce variantă de final preferă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.