CFR Cluj a câștigat pentru a doua oară, în decurs de patru zile, în fața celor de la Sepsi Sfântu Gheorghe. În urma acestui rezultat, campioana României a ajuns la a treia victorie la rând cu același scor, 1-0.

Două meciuri au fost câștigate în Liga 1 Betano, iar unul în Cupa României. Toate cele trei partide au fost cu antrenorul Alin Minteuan pe banca tehnică.

„Nu este neapărat stilul meu (n.red. – despre al treilea joc câștigat cu 1-0), am încercat și eu să joc pe calitățile jucătorilor. Încercăm să ne blocăm, să facem pressing ok la mijlocul terenului și să jucăm pe contraatac cât mai repede posibil. Ne-a reușit în aceste trei jocuri pentru că obiectivul era clar, în aceste trei jocuri să obținem maximum de puncte.

Până la urmă nu contează, probabil că estetic nu a părut un joc extraordinar, dar eu, pe margine, am stat liniștit. M-am agitat în momentul când nu am reușit să accelerăm cum trebuie la reacția echipei adverse și la ocaziile pe care le-am avut și puteam marca.

Efortul jucătorilor a fost extrem și țin să îi felicit”, a spus Alin Minteuan, la microfonul Digi Sport, care a vorbit și despre situația lui ca interimar al echipei CFR Cluj:

„Nu știu dacă trebuie să mă confirm pe mine. Eu am încercat în aceste trei meciuri să obțin 9 puncte, dar bineînțeles să singur nu există nicio șansă, meritul este al jucătorilor. Ei sunt cei care fac diferența, sunt actorii principali, sunt jucători de valoare și toți care au intrat s-au ridicat la nivelul meciurilor.

Eu indiferent unde voi fi, tot antrenor principal voi fi. Nu mă stresează acest lucru, sunt foarte optimist în ceea ce mă privește. Ceea ce va fi mâine nu contează. Până la urmă trăim prezentul, suntem fericiți, bucuroși, atât contează”.

CFR Cluj s-a calificat de pe prima poziție în play-off. După ce se vor înjumătăți punctele, ardelenii vor avea 27 de puncte, în timp ce vicecampioana FCSB va ajunge la o distanță de două puncte, 25 de puncte.

„Este important să fim până în ultima etapă în vârf. Va fi foarte greu, dar eu spun că jucătorii de la CFR au o mare experiență ținând cont că majoritatea dintre ei au jucat meciuri extrem de grele, la un nivel destul de ridicat, în grupele Ligii Campionilor. Știu să gestioneze aceste momente în care este nevoie de rezultate”, a mai spus Minteuan.

În prima etapă din play-off, campioana României se va întâlni pentru a treia oară la rând cu Sepsi Sfântu Gheorghe. Alin Minteauan a precizat că va începe să pregătească meciul cu echipa lui Eugen Neagoe cât mai repede posibil:

„100% voi pregăti meciul cu Sepsi. Jucătorii vor avea o zi liberă, iar eu voi fi la muncă. Din nou va fi un meci cu Sepsi, care cu siguranță va fi cel mai greu”.

Program playoff – CFR Cluj

Etapa 1:

CFR Cluj – Sepsi

Etapa 2:

Viitorul – CFR Cluj

Etapa 3:

CFR -Cluj Astra

Etapa 4:

Craiova – CFR Cluj

Etapa 5:

CFR Cluj – FCSB

Etapa 6:

Sepsi – CFR Cluj

Etapa 7:

CFR Cluj – Viitorul
FCSB – Astra

Etapa 8:

Astra – CFR Cluj

Etapa 9:

CFR Cluj – Craiova

Etapa 10:

FCSB – CFR Cluj

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.