Facebook a anunțat că problemele tehnice au fost cauzate de o “modificare a configurației de server”

  0
  39

  Facebook a anunțat că problemele tehnice cu care s-a confruntat rețeaua de socializare și aplicațiile sale – Instagram, Facebook Messenger și WhatsApp – au fost cauzate de o “modificare a configurației de server”, informează The Associated Press.

  “Ieri (miercuri, n.red.), ca urmare a unei modificări a configurației de server, mulți oameni au avut probleme la accesarea aplicațiilor și a serviciilor noastre. Acum am rezolvat problemele și sistemele noastre își revin. Ne pare foarte rău pentru inconveniente și apreciem răbdarea tuturor”, se afirmă într-un mesaj postat pe pagina de Twitter a companiei Facebook Inc.

  Compania nu a oferit alte detalii despre cauza problemelor tehnice, dar anterior a comunicat că problemele tehnice cu care se confruntă rețeaua de socializare nu sunt cauzate de un atac cibernetic de tip DDos (blocarea distribuită a serviciului/distributed denial of service), un mod prin care hackerii întrerup funcționarea unui site.

  Numeroşi utilizatori ai acestor servicii online au semnalat miercuri după-amiază probleme privind conectarea în Marea Britanie, în numeroase alte state membre ale Uniunii Europene, dar şi în Statele Unite, Brazilia, Peru, Columbia şi Mexic.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.