Radu Oprea, ministrul pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat, a anunțat, joi, la Bistrița, că primele contracte de finanțare pentru Start-up Nation vor fi semnate începând cu data de 6 mai, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Ștefan Radu Oprea, ministrul Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat declarat, joi, într-o conferință de presă la Bistrița că primele contracte de finanțare pentru ediția 2018 a programului Start-up Nation vor fi semnate începând cu data de 6 mai, la nivel național fiind depuse 33.514 planuri de afaceri.

„Am fost și am văzut câteva companii care au accesat programul Start-up Nation, povești de succes în Start-up Nation există, sunt și aici, la Bistrița. Am văzut oameni extraordinari care îți spun povestea sunt extrem de motivați pentru că fac ceea ce își doresc, sunt antreprenori și asta arată că programul Start-up Nations și-a atins ținta – aceea de a redeștepta spiritul antreprenorial. Sunt 102 firme în ediția trecută a programului Start-up Nation care au debutat în Bistrița și anul acesta sunt mult mai mulți cei care au depus proiecte. Sunt 33.514 de proiecte depuse în ediția 2018, vom începe semnarea primelor contracte începând cu data de 6 ale lunii următoare”, a declarat ministrul Ștefan Radu Oprea.

Ministrul pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat s-a aflat, joi, alături de ministrul Finanțelor Publice, Eugen Teodorovici în vizită de lucru în județul Bistrița-Năsăud, unde s-au întâlnit cu reprezentanți ai mediului de afaceri și cu antreprenori care au câștigat în ediția trecută finanțări prin programul Start-up Nation.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.