O filmare în care Poliția oprește un bărbat costumat în Superman, aflat pe role și cu căști în urechi, a stârnit sute de comentarii pe Facebook. Majoritatea utilizatorilor se leagă de modul în care polițiștii au ales să-l oprească pe bărbat: „Băi, Superman, trage-te colo pe dreapta”.

În imagini apare o mașină de Poliție care merge, pe un drum din Ilfov, în urma unui bărbat costumat în Superman, aflat pe role și cu căști în urechi.

Când ajunge în dreptul acestuia, polițiștii pornesc sirena, iar cineva din mașină i se adresează bărbatului cu „Băi, Superman, trage-te colo pe dreapta”.

Imaginile publicate pe pagina „Polițiștii au umor” au stârnit sute de comentarii pe Facebook. Mulți utilizatori Facebook critică modul în care polițistul i s-a adresat tânărului, iar administratorul paginii răspunde: „Colegii mei s-au adresat în spirit de glumă, nu în sens peiorativ. Au scos un posibil accident din trafic, nu l-au sancționat, nu i-au făcut nimic altceva. În plus, sunt <cunoștințe vechi>. De ce au folosit sirena? Pentru că omul avea căștile în urechi cu muzica la volum maxim. <Domnișoarele< ofensate sunt rugate să nu mai urmărească pagina. P.S. Superman și polițiștii sunt cunoștințe vechi. Supereroii își permit între ei”.

Alții care au comentat iau apărarea polițiștilor, spunând că până la urmă au evitat un posibil accident provocat de „Superman”.

„Superman trebuia pus în mașină și dus în parcul cel mai apropiat și lăsat acolo, și amendat”, scrie un alt utilizator.

Surse din cadrul Poliției au declarat, pentru MEDIAFAX, că acest caz este real, s-a produs în Ilfov și că persoana care se plimba cu rolele îmbrăcată în Superman a fost legitimată și sfătuită să elibereze strada pentru a nu produce un accident și pentru a îngreuna traficul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.