Întotdeauna o inima mare poate face lucruri minunate, însa imaginați-vă ce pot face inimile a 1.500 de oameni?  Numai lucruri bune și frumoase pentru cei care se află în suferință sau la ananghie. Voluntarii LIONS au intrat în posesia unor alimente din gama HIPP, dedicate copiilor de 0-2 ani și le vor dona către Spitalul Clinic Județean de Urgență „Sf. Apostol Andrei” Constanța.

Atunci când îți dorești cu adevărat orice este posibil, iar voluntarii din Clubul Lions își doresc foarte mult să îi ajute pe toți cei care sunt la început de drum sau au nevoie de un sprijin de-a lungul vieții lor. Când oamenii cu o inimă mare se întâlnesc numai lucruri frumoase se întâmplă. Încă din 1992, voluntarii din Constanța conlucrează pentru ca bătrâni, copii care suferă de diabet sau nevăzătorii să aibă parte de lucruri minunate și să poată cunoaște și partea frumoasă a vieții. 

Voluntarii Lions fac această donație către Spitalul Clinic Județean de Urgență “Sf. Apostol Andrei” Constanța deoarece consideră a fi cel mai bun loc de pe teritoriul Dobrogei unde aceste produse pot fi folosite de către cei care chiar au nevoie de ele și unde pot fi distribuite cel mai ușor către copii.

Astăzi, în data de 20 Iulie 2019, într-o zi de sâmbătă, cu semnificație religioasă (Sf. Ilie), voluntarii din cadrul clubului Lions au ales să aducă zâmbetul pe buzele copiilor din cadrul secție de pediatrie a spitalului din Constanța. Aceasta este o zi de care ne vom aminti cu siguranță și vor mai urma multe ca acesta.

Mulțumiri speciale Lions Club București Decan, partener în această acțiune, președintelui de regiune București – Ciprian Iosep și președintelui Lions Club București Decan – Raluca Nita pentru promptitudinea cu care au acționat în identificarea nevoilor comunității și distribuirea produselor acolo unde este nevoie de ele.

 LIONS Club Constanţa este o organizație de voluntariat, având în prezent membri din tot spectrul profesional şi care, alături de alţi peste 1,4 milioane de voluntari din mai mult de 200 ţări, face parte din marea familie LIONS Club Internațional, care acum doi ani a celebrat 100 de ani de la înființare. Motto-ul asociaţiei este „WE Serve”, (Noi servim), iar proiectele LIONS Club Constanţa  s-au îndreptat, în cei 27 ani de activitate, cu precădere către domenii precum educaţia, tinerii, mediul, vârstnicii, dar şi către problemele de vedere, deopotrivă la copii şi la adulţi, atât ca prevenţie, cât şi ca tratament.

 19 Iulie 2019                                          Preşedinte LIONS Club Constanţa,

                                                                   Catalin Mihai Anghel