Numărul deceselor cauzate de noul coronavirus Covid-19 a crescut la 2.698, la nivel global, informează CNN.

Autoritățile din China au anunțat, luni, 71 de noi decese, 68 dintre acestea înregistrându-se în provincia Hubei – centrul epidemiei de coronavirus. Bilanțul morților din China continentală a crescut la 2.663, în urma altor trei decese care s-au produs în afara provinciei Hubei, potrivit Comisiei Naționale a Sănătății (NHC) din China.

35 de persoane au murit în afara Chinei continentale. Țările în care s-au produs decesele sunt: Iran – 12 morți; Coreea de Sud – 7 morți; Italia – 7 morți; Japonia – 4 morți; Hong Kong – 2 morți; Filipine – 1 deces; Franța – 1 deces; Taiwan – 1 deces.

Cazurile de infectare confirmate în China continentală au crescut, luni, cu 508. Dintre acestea, 499 au fost înregistrate în provincia Hubei, fapt care indică, potrivit NHC, că au fost nouă cazuri noi raportate în afara provinciei.

Numărul total al oamenilor infectați în China continentală a ajuns, la ora transmiterii acestei știri, la 77.568. Așadar, bilanțul la nivel global este de 80.067 de cazuri de infecție cu virusul Covid-19.

De asemenea, autoritățile din China au adăugat că 27.323 de pacienți au fost vindecați și externați din spital.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.