Gigi Becali spune că nu crede că Dennis Man a purtat discuţii cu reprezentanţii lui Feyenoord, iar dacă a făcut-o „a făcut-o pe ascuns”.

Un reprezentant al clubului Feyenoord Rotterdam a venit în Bucureşti pentru a discuta cu Denis Man în eventualitatea unui transfer la echipa olandeză.

Se pare că Gigi Becali vrea 15 milioane de euro pentru atacantul în vârstă de 21 de ani, iar cei de la Feyenoord sunt dispuşi să ofere până la 7 milioane de euro.

Patronul FCSB-ului nu crede că Dennis Man a purtat discuţii cu reprezentanţii lui Feyenoord pentru că fotbalistul nu l-a anunţat nimic. Becali susţine că dacă Man a vorbit cu agentul de la Feyenoord, fotbalistul a făcut-o pe ascuns.

Finanţatorul spune că nu este interesat de transferuri în acest moment, ci de situaţia mondială provocată de pandemia de coronavirus.

„Nu cred că Man s-a întâlnit cu cineva, ne anunţa. Dacă s-a văzut a făcut-o pe ascuns. Nu mă interesează la ora asta. Nu poţi vorbi acum despre transferuri. Nu se ştie ce se va întâmpla în lume”, a spus Gigi Becali, la PRO X.a