Simona Halep este șocată de epidemia de coronavirus și spune că nici în cel mai negru vis nu și-a imaginat că globul poate să se oprească, așa, deodată. Fostul lider mondial s-a autoizolat de la începutul lunii martie, din cauza epidemiei de coronavirus.

Simona Halep şi-a luat toate măsurile de precauţie de la începutul epidemiei de coronavirus. Jucătoarea de tenis s-a autoizolat la domiciliu şi a respectat toate regulile date de autorităţi în privinţa limitării răspândirii virusului.

Fostul lider mondial a declarat că situaţia prin care trece omenirea i se pare de „domeniul fantasticului”.

„Eu m-am autoizolat complet, mă mai duc la părinţii mei pentru că mă ia dorul. Ca să putem evita ceva grav, asta e, acceptăm interdicţia, reacţionăm în modul corect. Nu mi-am putut imagina vreodată aşa ceva, nici în cel mai negru vis nu mi-am imaginat să se oprească globul aşa deodată. Pentru mine este un şoc, sunt destul de tânără şi nu am prins multe greutăţi, dar aşa ceva este de domeniul fantasticului, să fie toată lumea închisă în casă pentru mine e ceva wow. Şi faptul că nu se mai călătoreşte, sunt anulate cursele de avion, totul e închis, este ceva incredibil”, a spus Simona Halep în emisiunea Garantat 100%, de la TVR1.

Turneul de Grand Slam de la Wimbledon, câştigat de Simona anul trecut, a fost anulat în acest an. Halep va rămâne deţinătoarea titlului până în 2021 când va trebui să-şi apere trofeul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.