Grupul de Comunicare Strategică a anunțat, miercuri seara, alte cinci noi decese la pacienți confirmați cu CIVID-19. Este vorba de persoane cu vârste curpinse între 39 și 87 de ani. Bilanțul în România ajunge astfel la 524 de morți.

Potrivit GCS, este vorba de un bărbat de 39 ani din județul Arad, care a murit miercuri și care mai suferea de insuficiență renală cronică și hidrotorax drept. Acesta era internat din 8 aprilie la secția ATI a Spitalului Județean de Urgență Arad, unde era ventilat mecanic.

Tot miercuri a fost înregistrat și decesul unei femei de 56 ani din județul Arad. Și aceasta era internată în secția ATI a Spitalul Județean de Urgență Arad din 16 aprilie și mai suferea de bronhopneumonie și obezitate.

Un bărbat de 60 de ani din judeţul Covasna, internat în 8 aprilie la secția ATI a Spital Boli Infecțioase Sf. Gheorghe a murit în 19 aprilie. Acesta mai avea obezitate și infarct miocardic sechelar.

Un alt bărbat de 87 ani din județul Neamț, cu hipertensiune arterială și insuficiență cardiacă congestivă, era internat din 11 aprilie la Spitalul Județean de Urgență Piatra Neamț, iar în 20 aprilie a fost transferat la secția ATI. Decesul acestuia a fost înregistrat miercuri.

GCS a mai anumțat decesul unei femei de 74 ani din județul Arad. Aceasta suferea de leucemie și era internată în Spitalul Județean de Urgență Arad – Secția Boli Infecțioase din 10 aprilie. Decesul a fost înregistrat tot miercuri.

Bilanțul deceselor la pacienți confirmați cu COVID-19 în România ajunge astfel la 524 de morți.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.