O minoră de 17 ani, din Piteşti, este căutată la nivel naţional, după ce, marți seara, în timp ce se afla pe o stradă din oraș, ar fi fost urcată cu forţa într-o mașină, care a plecat într-o direcţie necunoscută.

Poliția Argeș anunță că răpirea fetei a fost anunțată de tată, care a pus că minora de 17 ani a fost abordată de trei bărbaţi, care ar fi urcat-o cu forţa într-o mașină, în timp ce se afla pe o stradă din Piteşti. Autoturismul a plecat, apoi, într-o direcţie necunoscută.

Diana Vîlcea, în vârstă de 17 ani, are 1,65 – 1,70 m. înălțime, constituţie atletică, ochi căprui, păr negru, despletit.

La momentul dispariției, era îmbrăcată cu o fustă neagră şi un tricou de culoare deschisă.

Polițiștii au demarat imediat căutările, fiind declanşat mecanismul naţional de alertă în cazul răpirii unui copil.

În cauză a fost întocmit dosar penal, pentru lipsire de libertate, cercetările fiind continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti, cu avizul procurorului criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeş.

Oricine poate oferi informații, care să ducă la depistarea fetei, poate suna la numărul unic de urgență 112 sau să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.