sâmbătă, noiembrie 28, 2020

Ce se întâmplă cu cele trei afaceri pe care Daniela Marișcu le-a ales ca jurat la „Imperiul Leilor”

Antreprenoarea constănțeană Daniela Marișcu (40 de ani) s-a consacrat prin activitatea din domeniul proiectării și realizeazării de centre de agrement și piscine private. În calitate de jurat în emisiunea „Imperiul Leilor” difuzată de PRO TV, a început demersurile pentru a investi în trei start-up-uri din HoReCa, agrement și gaming. Epidemia cu noul coronavirus a schimbat atât evaluările celor trei companii, cât și – pe alocuri – strategia acestora.

„În mintea mea, criză înseamnă război, foamete, secetă. Acum, banii sunt, ei au fost retrași din flux.”

„Simt că lucrurile se vor reașeza cu mai multă înțelepciune, atât social vorbind, cât și uman și economic. Am încredere că asta va îndrepta atenția clienților către produse de calitate care să reziste cel puțin cinci ani.”

„Facem angajări. Avem listat un anunț pentru minimum zece posturi. Acum avem circa 100 de angajați direcți.”

„Ne apropiem de atragerea unei finanțări pentru aplicația de birou virtual YooSend. Avem nevoie de minimum două milioane de euro.”

„Pentru Sushi Time (una dintre afacerile descoperite la Imperiul Leilor, n.r.) facem analiza preliminară lansării francizei. Avem și un proiect pilot pentru Constanța. Nu marșăm pe restaurante. Compania a pivotat pe delivery și pe centre de producție pentru delivery, take away sau drive in.”

„Pentru mine impactul emoțioal al acestui status (criza COVID-19, n.r.) nu m-a făcut să iau vreo hotărâre în sensul renunțării la vreuna dintre investițiile de la Imperiul Leilor. Atunci când îmi aleg să merg alături de niște oameni, merg pe termen lung.”

”Însă am supus businessurile unei analize mult mai exigente și poate că de aceea nici nu am finalizat încă acordurile de parteneriat.”

„Amânarea difuzării Imperiului leilor a fost de bun simț. Producătorii au comunicat amânarea până la normalizarea unei situații de piață. Sunt sigură că vor valorifica toate episoadele. Planurile erau să mai fi cel puțin un sezon.”

Daniela Marișcu, carte de vizită

Numele Danielei Marișcu, antreprenoare din Constanța a devenit cunoscut la nivel național, după ce a participat în calitate de jurat la emisiunea „Imperiul Leilor”. PRO TV a întrerupt difuzarea showului pe durata pandemiei, însă Daniela Marișcu și-a continuat toate proiectele mai mici sau mai mari. Cu toate că principalele sale afaceri, Aqua Azur și Aqua Experience se află în colimatorul crizei, antreprenoarea spunea într-un interviu acordat recent revistei NewMoney că va reuși să treacă hopul. Foarte pe scurt, principalele sale companii proiectează și realizează centre de agrement și piscine private și au avut venituri de circa 1,3 milioane de euro anul trecut. 

Stiri similare

Comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Vremea Constanta

Constanța
ceață
-4 ° C
-4 °
-4 °
100 %
5.1kmh
90 %
sâm
11 °
Dum
9 °
lun
9 °
mar
4 °
mie
5 °

Ultimile stiri

După HoReCa, transportatorii falimentează pe capete

Confederația Operatorilor și Transportatorilor Autorizați din România (COTAR) cere ajutor din partea Guvernului în cel mai scrut timp pentru a evita „falimentul în lanț”...

Eforie și Lazu, închise de COVID

Eforie și satul Lazu din Constanța au intrat în carantină zonală începând de joi seara, potrivit deciziei șefului Departamentului pentru Situații de Urgență, Raed...

Fotbalul mondial în doliu

A murit Diego Armando Maradona, cel mai probabil din cauza unui stop cardiorespirator.Vestea a apărut miercuri seară în presa argentiniană.Ziarul Clarin vorbește despre „un...

Fotbalul, în colimatorul fiscului

Federația Română de Fotbal va fi verificată de ANAF, așa cum a anunțat ministrul Finanțelor Publice, Florin Cîțu. Reprezentanții federației spun că își manifestă...

Vaccinul anti-COVID al rușilor, sub 10 dolari

Vaccinul rusesc Sputnik V a demonstrat o eficienţă de 91,4% după 28 de zile de la administrare și de 95% la 42 de zile...

Covid 19

Romania
120,307
Cazuri active
Updated on 28 November 2020 4:31
Romania
10,884
Morti
Updated on 28 November 2020 4:31