PSD transmite că Guvernul a înțeles mesajul social-democraților, dar doar parțial și cere redeschiderea spitalelor, astfel încât pacienții cronici să poată fi tratați.

„Au înțeles mesajul! Din păcate, doar parțial. I-am avertizat că #PSD nu va vota niciuna dintre prostiile / hoțiile / șmecheriile / aberațiile cerute de ei! Fără tunuri pentru firmele de casă. Fără coafeze și chelneri cu <școala vieții>. Biserici redeschise. Dar nu este de ajuns!”, spun social-democrații.

Aceștia precizează că românii trebuie să se poată trata în spitale.

„Nu vom permite ca PNL să le mai țină goale și închise. Fără cozi ale umilinței, fără bolnavi lăsați să moară la ușile spitalelor. Cum ar putea accepta orice om normal păstrarea spitalelor închise în timp ce păcănelele au fost redeschise? Și mai primesc și subvenție de la stat??! Ne vedem în Parlament!”, amenință PSD.

Premierul Ludovic Orban a declarat, marți, că s-a adoptat, în unanimitate, în Comitetul Național pentru Situații de Urgență, o hotărâre pentru prelungirea stării de alertă pe tot teritoriul țării pentru o perioadă de 30 de zile începând cu data de 17 iunie 2020. De asemenea, au fost luate noi măsuri de relaxare, între care oficierea slujbelor în biserici.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.